Valentijnsdag, een dag dat iedereen een geschenkje verdient.

12736525_923704891053588_784236910_o

Eigenlijk kunnen we het niet echt een dag noemen, tenslotte krijg je een geschenkje of niet. Er zijn maar weinig mensen die er echt een hele dag aan spenderen. Tenzij je misschien jong bent en nog hevig verliefd. Wie weet heb je net een vriendje die nog alles uit de kast haalt. Maar wat als je al wat meer op leeftijd bent. Is dan Valentijnsdag een commerciële dag die eigenlijk maar onzin is? Uiteraard is het maar net hoe je het bekijkt. Elke feestelijke dag kunnen we een commerciële dag noemen. Tenslotte gaan er op sommige feestdagen aardig wat bedragen doorheen. Maar hoe erg is het nou daadwerkelijk om iets te krijgen? Uit liefde, uit dankbaarheid of gewoon uit vriendschappelijkheid. Zijn we dan niet allemaal gecharmeerd van een lief gebaar van een ander.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *