Snow, let it snow!

DSC_2942

Aangezien ik in het zuiden van het land woon gebeurt het nog al eens dat we meer sneeuw hebben dan in de rest van het land of soms gewoon eerder. Deze winter is het echter huilen met de pet op. De temperaturen te hoog, geen witte kerst. Sneeuw in de Alpen nadat wij al geweest waren. Bloemknoppen die al open gaan. IJzel in het noorden terwijl mijn bloemetjes in de pot buiten bloeiden. Gewoon geen winter. Maar…vanmorgen vielen zowaar witte vlokjes uit de hemel en lag er een mooi wit laagje op de grond. Verheugt keek ik naar buiten en moest gelijk denken aan diegene die er zo’n hekel aan hebben en dit vermoedelijk direct op social media laten weten. Ik niet. Als ik al iets zou typen dan zou het een vreugdekreet zijn. Een ‘hoera sneeuw’ met een paar begeleidende icoontjes. Helaas was deze witte wereld maar van korte duur. Tegen de tijd dat ik op mijn werk was (en dat duurt slechts 10 minuten) was het laagje wit al gesmolten en de witte vlokjes verdwenen. Maar toch genoot ik van deze ochtend toen ik mijn gordijnen openschoof en buiten omhoog keek en de vlokjes voelde kriebelen in mijn gezicht. Heel even maar.

One comment on Snow, let it snow!

  • Dayell

    Succes met je blog Mams.
    Ziet er super uit, keep it up!

    Dikke kus,
    van zoonlief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *