De mode in Sittard

esprit 2

Zoals ik al eerder aangaf zou ik een rondje doen door de stad om te kijken hoe de voorjaarsmode er uit ziet en of ik iets terug zie van de trends van de catwalks. Wat mij vooral opvalt is dat ik nog niet de vele pastelkleuren zie zoals, lichtgeel of lime. Ik vermoed dat dit toch wat later komt. Wat je nu namelijk veel ziet is blauwe mode de marine look gecombineerd met licht oranje tinten. Nou ben ik een fan van blauw en marine dus ik ben blij met deze niet al te uitgesproken look.

Steps heeft mooie vrouwelijke kleding met het bekende Bretonse streepje en licht oranje accenten

Steps steps 2

 

Ook Mexx heeft voor dames de blauwe kleur als hoofdkleur. Ook hier weer de licht oranje accenten en de marine streep

mexx 1 mexx

Bij Esprit zie je de blauwe kleur eveneens bij mannen terugkomen en ook hier een mooie combinatie met de marine streep

esprit heren

esprit 2

Diverse andere zaken zoals Imago, Sam & Sara en M&S mode blijven ook meegaan met de nieuwe modetrend en volgen de marinelook en gebruiken hierbij eveneens de licht oranje accenten.

Naamloos

 

Het moge duidelijk zijn. Het voorjaar start met bescheiden kleuren. Lichte tinten gecombineerd met de blauwe marine look. Mooi in combinatie met licht oranje/zalm tinten waardoor we niet het sterke oranje boven gevoel hebben.

MSmodeStepsEspritSamSara

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *