Modieuze plus size sportkleding

ulla

Zodra de temperatuur stijgt krijg ik het gevoel dat ik gezonder moet leven. Gezond eten maar ook weer meer bewegen. Ik ben zo iemand die het zich elke dag voorneemt maar de daadwerkelijke stap zetten blijft achterwege. Totdat het moment komt dat er een knopje in mijn hoofd omgaat en zegt ‘nu begin je’. Maar wat is leuk om te doen, wat zijn mogelijkheden als je fysieke beperkingen hebt? Ik denk dat iedereen wel voor zich deze beslissing kan nemen. Of het nu om zwemmen, fietsen of wandelen gaat, deze bewegingsmogelijkheden zijn voor de meesten onder ons uitvoerbaar.

Het niveau van 4 jaar geleden zal ik nu niet kunnen halen maar ik kan wel beginnen en kijken naar welk niveau het leidt. Wat vind ik leuk, wat gaat mij lukken zonder dat ik afhaak, wat is voor mij mogelijk? Zodra deze vragen zijn ingevuld komt de volgende vraag naar boven drijven. Wat doe ik aan? Ik ben niet in het bezit van maatje 36, 38 en zelfs geen 40. Toch wil ook ik sportkleding dragen die er vooral flitsend, snel en modieus uitziet, maar vooral ook comfortabel is.

Ik heb al jarenlang een jazzpant en shirt in mijn kast vanwege mij jazzballet verleden, daarop draag ik meestal een lange top (de billen verberg ik het liefste) en ik draag een vestje dat uit gaat zodra ik begin met sporten. Maar soms willen we gewoon graag iets nieuws. T-shirts zijn overal wel te vinden maar een goede sportbroek of legging is lastiger. Tot ik ontdekte dat M&S mode nu modieuze sportkleding heeft voor dames met een plussize maat. Met deze nieuw sportartikelen laten ze zien dat er geen belemmering hoeft te zijn om te gaan sporten, welke maat je ook draagt.

ms 1

ms

Fijn als winkels met de diverse maten van mensen rekening willen houden. Andere zaken die ook grotere maten sportkleding in het assortiment hebben zijn Ulla Popken, zoals deze leuke sportlegging

ulla

 

En Otto heeft Adidas sportkleding t/m maat 52.

adidas

En ook Pixie.nl-sport & dancewear heeft leuke modieuze sportkleding voor een maatje meer.

pixie

pixie 1

Al met al genoeg mogelijkheden om leuke sportkleding te vinden als je geen reguliere damesmaat hebt en dus geen reden meer hebt om niet te gaan sporten!

M&S mode active wear

Otto grote maten sportkleding

Ulla Popken sportkleding

pixie grote maten kleding

4 comments on Modieuze plus size sportkleding

 • Maarten

  Bumper,

  Wij als jongere generatie, althans ik spreek denk ik wel voor de meestte…

  Vinden het juist goed om te zien dat ook jullie de “oudere” generatie savonds sport!!

  • Solita

   Dank je Maarten. Alleen jammer dat het dan altijd zo druk is.

 • Bumper

  Het is helaas zo dat alle jonge meiden avonds sporten en de oudere overdag, waardoor je je als full time werkende oudere helemaal niet prettig voelt als je tussen de slanke jonge meiden staat.
  Daar is in de sportschool nog niet aan gedacht.

  • Solita

   Met leuke modieuze sportkleding aan moet je gewoon gaan en lekker niets aantrekken van anderen 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *