Nagellak trends

warmbeige-e1453197172251

Een goede nagelverzorging is heel belangrijk. Je doet zo veel met je handen, zie het dan ook als een visitekaartje. Of je je eigen natuurlijke nagels verzorgt of mooie kunstnagels neemt. Dat maakt niet uit zolang je handen er maar mooi uitzien.

The-Chair-nagellak-trends-ulla-johnson-matte-290x360

Ik laat mijn nagels verzorgen door een nagelstyliste en kies vervolgens altijd voor een kleurtje. Soms met toevoeging van een versiering. Maar kiezen voor een kleur is lastig. Kies je voor de kleur van je kleding, een kleur die je gewoon mooi vindt, passend bij de kledingtrends van het seizoen of gewoon de nieuwste kleurtrend in nagellakken?

Als we kijken naar de trend die past bij het seizoen is dit lastig. De pasteltinten die ik eerder benoemde in de voorjaarskleding zie je ook terug in de nagellak trend. Maar het weer past helemaal niet bij dit seizoen en bij deze trend. Van de lente verwachten we heerlijk zonnig weer. De eerste dagen dat we buiten kunnen zitten, lekkere wandelingen in de lentezon. De eerste dagen dat je zonder jas naar buiten kunt.

Nou zal dit qua temperatuur geen probleem zijn maar die regenbuien maken van een zonnige lente een compleet ander verhaal. Ondergelopen kelders en onder gelopen straten. Als de zon tussen de wolken door piept voel je de warmte direct maar zodra de wolken de zon weer hebben verborgen komt de regen met bakken uit de hemel.

Mijn keuze van vandaag is dan ook naturel met een versiering op de ringvinger. Geen felle vrolijke voorjaarskleur maar neutraal passend bij het weerbeeld en passend bij alles wat ik draag.

13334702_993992584024818_869314682_o

Wat zijn de trends van dit voorjaar?

Naast de pasteltinten zie ik veel blauwe nagellak kleuren en mooie naturel kleuren. Mooie bescheiden kleuren die goed passen bij dit weer. Zal het toeval zijn dat deze trend past bij het weer of moeten we ons gewoon niks aantrekken van het weer en lekker knalkleuren gaan dragen op onze nagels?

Ik denk er nog even over na. Misschien voor volgende keer..

Deze mooie blauwe kleuren passen goed bij de marine look of zien er goed uit bij een jeans met witte blouse.

deborahlippmann-rolling-in-the-deep

essie-retro-revival

Prachtige naturel kleuren die altijd passen bij je kledingstijl, wat je ook draagt.
Wat is jouw favoriete nagellak kleur voor dit voorjaar?

allure-butter-london

nailinghollywood-dawn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *