Het badpak is hot!

2015-Hollow-Out-Plus-font-b-Size-b-font-One-Piece-Swimwears-Halter-Padded-Women-font

Gedurende de laatste maanden heb ik vaker de laatste beach trends in de gaten gehouden en het viel me op dat dit jaar de badpak weer in opkomst is. Het badpak, vaak bedoelt voor de dame met een grotere maat of de dame op oudere leeftijd, lijkt nu ook voor jonge en slanke dames helemaal hot.

Naamloos 4

Wat wordt het bij jou dit jaar, een bikini of badpak?

Gelukkig gaat men mee met de trend en zijn er de leukste badpak modellen te krijgen. Vaak denken vrouwen dat het een must is om een bepaald model te dragen omdat dit zo vaak wordt aangegeven. Een model voor brede heupen, voor lange benen, voor grote borsten of dikke buik. Maar moet je niet gewoon dat badpak kiezen die jij zelf het mooiste vindt? Of ga je liever voor dat model waar jij het voordeligste in uit ziet?

Ik zou zeggen maak een weging tussen beide. Ga niet alleen voor een model waar jij je buik in kunt verstoppen of waar je bovenbenen minder in opvallen. Kies voor een model dat lekker volgens de laatste trend is en aan jouw maatstaven voldoet. Kies voor mooie opvallende vrolijke kleuren als je daar zin in hebt.

Naamloos 6

Badpakken hoeven niet altijd zwart te zijn om vooral niet op te vallen. Laten we vooral accepteren dat we niet allemaal hetzelfde slanke maatje 38 hebben. En accepteer wat een ander draagt.

Ondanks dat ik mooie vrolijke kleuren leuker vind zie ik op de site van Hunkemöller vooral veel blauwe en zwarte tinten en valt me op dat ik weinig kleur zie. Livera heeft iets meer prints maar ook hier veel zwart en blauw tinten.

Ik ben even gaan vergelijken op grotere sites als Zalando en Wehkamp. Ook hier zie ik hetzelfde, veel zwarte en blauwe tinten. Op een uitzondering na weinig kleur dit jaar.

Wat een absoluut nieuwe trend is, is de cut-out badpak. Een badpak waar rond heupen of buik stukjes huid zichtbaar zijn. Mooi, trendy maar mocht je daar juist voller zijn dan is dit zeer zeker geen aanrader.

Voor de grotere maat is hier gelukkig wel een mooie oplossing voor. Een cut-out met een doorschijnend stukje stof. De cut-out badpakken zien er leuk uit maar als je een kleurtje wilt krijgen zien rondjes en vierkantjes op je huid er nogal vreemd uit.

Ik vermoed dat dit een badpak is dat je vooral draagt om te showen, te zwemmen, of met een leuk kort broekje of sarong kunt stylen. Er zijn genoeg leuke sites met badpakken in diverse maten en voor elk wat wils. Tijd om te shoppen voor leuke badpakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *