Kerst komt er aan

baby-jesus-christmas-family-lights-favim-com-2158193

De tijd voor Kerstmis is voor de meesten een drukke tijd van nadenken wat we gaan doen, regelen en organiseren en kerstinkopen verzorgen. Wat kopen we voor de ander. Wat trekken we aan. Hebben we nog nieuwe kleren nodig? Het huis moet leuk versierd worden. Nodig we mensen uit en wat gaan we eten?

Druk druk druk.

Met Kerst dragen de meeste mensen zwart. Zwart gecombineerd met goud of zilver. Omdat we met Kerst vaak worden uitgenodigd steekt iedereen zich meestal in het nieuw. Nieuw is vaak mooi en waar voelen we ons mooi in? Precies in zwart. Zwart kleed af, zwart met goede sieraden oogt op een eenvoudige manier chic. Je hoeft niet uren te shoppen naar een goede jurk, broek of rok. Gewoon een little black dress met mooie sieraden en je bent klaar.

Mooie jurkjes van Zalando

Naast zwart zijn fluwelen stoffen echt een goede vervanger. Ga voor mooi donker rood, donker groen of donkerblauw. Gecombineerd met goud of zilver en je bent klaar voor Kerst.

Mango heeft feestelijke fluwelen jurkjes

download

Glanzende en glitterjurken zijn altijd leuk om te dragen

Voor de man geldt hetzelfde. Een zwarte broek met mooie trui of blouse en je bent klaar. Mooie haarcut, mooie sierknopen of een groot stoer horloge maken het geheel af.

Wat geven we cadeau? Moet het altijd duur zijn of kijk je naar de prijs. Voor vrouwen is een geurtje of geursetje altijd leuk. Zoek uit of iemand van zwaardere of bloemige geuren houdt. Laat je niet in de val lokken door aanbiedingen want die blijken vaak niet te kloppen. Een afgeprijsd product blijkt het hele jaar vaak dezelfde prijs te hebben, echter staat er nu bij dat het product maar liefst 25 % is afgeprijsd. Een lokkertje dus. Het is verstandiger om voor de kerstperiode te beginnen met het kopen van cadeautjes. In het najaar kun je ook tijdens de sales al leuke spullen aanschaffen (wel even verstoppen tot Kerstmis). Hoor je iemand zeggen dat hij of zij iets leuk vindt? Kijk online waar je het voordelig kan vinden en koop het vast. Dit bespaart je een hoop tijd in december.

img_7996

Wat ook leuk is om te geven zijn bedels. Heeft iemand geen ketting of armband dan zijn deze (online) zeer voordelig aan te schaffen. Check wel altijd even de verzendkosten. Kies een bedel uit die past bij de persoon. Is ze sportief of gek op make-up? Houdt ze van dieren of reizen? Genoeg bedels passen bij de voorkeuren van de ontvanger.

Bedels vind je o.a. bij www.bedelsieraad.nl en www.bol.com

En op dit moment zijn chokers erg in de mode. Mooie halsbandjes van kant, fluweel of met een bedeltje. En zeer betaalbaar.

choker1

choker

Hele mooie chokers vind je bij www.My-Jewellery.com

Voor mannen blijft een goed spannend boek een goede keuze. Maar ook reisboeken als de ontvanger graag reist is leuk om te geven. Hier past ook een reistasje goed bij. Een slimme keuze is deze tijdens je eigen vakantie op marktjes al aan te schaffen waar je deze vaak in het leer voor een prikkie kunt vinden. Denk je nog even voor kerst via sites als Amazon wat aan te schaffen vanuit het buitenland dan kan dit tegenvallen. Producten worden vaak niet naar Nederland verzonden en dan wordt je tijd om nog wat te vinden heel krap.

zalando

we

Mooie heren kleding is te vinden bij o.a. We en Zalando.

Maak lijstjes voor je boodschappen, je huisversieringen, en per persoon wat je voor iemand wilt kopen. Maak een tijdlijn waar je het eerst mee gaat beginnen om tijd te besparen en om alles onder controle te houden.
Veel succes voor diegene die nog niet klaar is en Fijne Kerst voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *